~ About me

Mijn blog is bedoeld om mijn leven te beschrijven: Wat ik doe, wat ik leuk vind, en wat ik mee maak. Mijn passies zijn schrijven en beauty, en dat vindt je ook terug in mijn blog. Ik schrijf over van alles en nog wat en doe dit met veel plezier! Maargoed, ik zal me eens uitgebreider voorstellen!

Persoonlijk.
Mijn naam is Yara, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Den Haag. Ik volg de opleiding MBO onderwijsassistent (3 jarig, niveau 4) en zit momenteel in het tweede jaar. Ik loop 3 dagen in de week stage op een basisschool en zit 2 dagen op school. Ik vind het echt heel leuk om met kinderen te werken. Je gaat na een jaar stage lopen met een goed gevoel weg als je wat hebt betekend voor de klas, en kinderen hebt zien vooruitgaan.
Buiten het feit dat ik op school zit pas ik ook nog is soms op op een lief meisje van 4 jaar, en werk ik parttime bij de Albert Heijn. Ik werk er met heel veel plezier. Ik ben een sociaal mens en vind het leuk om met mensen om te gaan.

Sinds juni 2008 heb ik een lief vriendje. We zijn elkaars tegenpolen en vullen elkaar perfect aan. 🙂 Toch houden we vaak van dezelfde dingen. Ik houd echt heel veel van mijn vriendje.

Hobby’s.
Ik heb veel hobby’s. Ik vind het heerlijk 0m weg te gaan (een dagje weg (dierentuin), feestjes, bioscoop, vakantie), maar ook thuis achter mijn computer kruipen en internet afspeuren of gamen. Ook lees ik heel veel. Ik heb bergen tijdschriften en een aardige boekencollectie. Ik heb een ontzettende liefde voor beauty. Ik vind het heel leuk om er over te lezen, te schrijven en natuurlijk te gebruiken. Oogschaduw, lipproducten, nagellak.. Alles!
Ook behoort muziek tot één van mijn hobby’s. Ik luister heel veel soorten muziek, maar heb er al een hele poos een favoriet tussen: Katy Perry. Ook vind ik Tyler Ward héél gaaf, hij covert songs (ook van Katy Perry!)

Dieren.
Mijn aller- allergrootste hobby is dieren. Ik was een ukkie toen wij een kat in huis hadden. Al gauw bleek ik allergisch te zijn voor dieren – ‘gelukkig’ overleed de kat in die periode aan ouderdom,  zou erg zijn als ‘ie weg moest -, maar heb altijd echt gewoon maling aan mijn allergie. Honden, katten, konijnen, ik aai ze allemaal. Alleen paarden niet, want dan ben ik weken ziek van benauwdheid en vlekken. Allergieën zijn niet fijn. 😉
Daarom vind ik dierentuinen bezoeken altijd leuk. Ik leer elke dag over dieren en weet er ook altijd veel over te vertellen. Mijn droombaan was vroeger dan ook om dierenoppasser te worden, maar dat gaat natuurlijk niet.
Op het moment ben ik bezig met het nemen van een grasparkiet. Die komt van een kweker en zit momenteel nog bij zijn ouders in ’t blok. Ik wacht met smart op mijn kleine parkietje! 😀

Heb je vragen? Je kan altijd in de comments een vraag stellen, en ik post natuurlijk ook vaak persoonlijke dingen dus zo kom je wel meer over mij te weten.

Bedankt voor het lezen! Love,
Yara.

Eén reactie naar “~ About me”

  1. Beautyprinces mei 17, 2010 bij 2:51 pm #

    Leuk, Leuk, Leuk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: