Mijn ‘nieuwe’ werk

9 aug

Hee you all.
Ik ben druk bezig met het naar school gaan, ik heb er zin in!! En ik ben sinds vandaag officieel overgeplaatst naar een andere AH-filiaal. YAY! Ik heb echt een hele mooie en prettige tijd gehad bij de Albert Heijn waar ik eerst werkte. Het is een hele warme winkel en vooral de mensen die er werken zijn tof.
Hoe dan ook, ik heb besloten om overgeplaatst te worden. Ik ben namelijk in december naar een andere stad verhuisd (Den Haag) en ik ken er nog steeds niemand. Heel erg frustrerend. Ik zit namelijk niet op een sport en ik werkte dus ook gewoon in de andere stad. (Delft)
Nu heb ik de knoop dus doorgehakt en besloten om er echt wat aan te gaan doen, want ik vind het ook gewoon niet leuk als ik niemand ken. Aan de ene kant is het ook weer niet een ramp: Al mijn vrienden wonen in Delft of verder weg.

Morgen is mijn eerste werkdag in het nieuwe filiaal en ik heb het voorgevoel dat het helemaal goed gaat komen. Ik werk gewoon weer achter de kassa *yay*, en ik heb al een aantal collega’s ontmoet, waaronder mijn 2 teamleiders. Ik woon ook echt 5 minuten verderop, dus dat is ook een héél groot voordeel. Alles zit zometeen in de buurt. =D

Ik ga wel al mijn collegaatjes missen! Alle zaterdag medewerkers, mijn teamleiders. Maargoed, de AH waar ik voorheen heb gewerkt blijft mijn favoriet, weet ik nu al. 😉

Okee, genoeg voor nu, ik schrijf morgen wel hoe het was. Ik ga nu naar de kruidvat sprinten, want: nagellak actie. Whiiii!!! 1+1 op alles!

Fijne dag iedereen!!! Geniet van het mooie weer.

Love, Yara.

3 Reacties naar “Mijn ‘nieuwe’ werk”

 1. everyonebeautyful augustus 9, 2010 bij 1:50 pm #

  die actie geld morgen pas yaar!

 2. Yara augustus 9, 2010 bij 3:10 pm #

  Nee! Ik heb hem vandaag al gehaald =D

 3. Sindy augustus 9, 2010 bij 4:32 pm #

  Hoi Yaar!

  Hoop dat je eerste dag bij bij je nieuwe filiaaltje is bevallen! Wij waren in ieder geval super blij met je in ons filiaal, dus dat zal vast wel goed komen!
  Veel plezier daar en ik blijf je volgen hoor! 😀

  (K)(K)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: