Zweden #01 – Hej, Lindesnas!

3 aug

Hello!
Vandaag één van de drie updates over mijn vakantie in Zweden. Deze keer huisje 1. We zijn naar drie verschillende huisjes door Zweden heen gegaan, de ene keer 4 dagen en de andere keer een week. In totaal dus 2 weken en 4 dagen exclusief het rijden en de boot. We zijn met de StenaLine Germanica geweest op de heenweg. Die boot gaat van Kiel (Duitsland) naar Göteburg (Zweden). Deze boot is ONTZETTEND groot. Ik weet niet hoeveel mensen er op passen, maar als ik 1000 zeg denk ik dat ik wel in de buurt kom. En dan inclusief auto’s, vrachten en bussen e.d. Op de boot kan je bij het buffet eten als een varken. Ze hebben zoveel! HEERLIJK!

De heenreis naar het huisje vanaf de boot verliep spoedig. Zweden kent vrijwel geen snelwegen en is één en al boom. Het huisje bevond zich in Lindesnas, en is van een Nederlands echtpaar. Het is gewoon een huis waar mensen wonen maar wat verhuurd wordt in de periodes dat ze in Nederland zitten. Slim! Ik vond het eerste huisje eigenlijk tegenvallen. Ik heb elke dag met mijn vriend hard gelopen en vrij vaak gewandeld, maar er waren bijvoorbeeld héél veel muggen. Met heel veel bedoel ik ook echt HEEL veel. Je kon niet normaal het bos in gaan zonder lek geprikt te worden, zelfs al had je een lange broek aan. Je kon er wel lekker luieren op de perfecte veranda en lekker een boek lezen, of een potje voetballen.

Hier een aantal foto’s:

Voorkant van het huisje.

Meer waar we op keken, kon je lekker in zwemmen en varen. Het was zelfs drinkbaar water!

Voor de rest heb ik van dit huisje niet veel foto’s omdat er niet veel in de buurt te doen was voor de tijd dat wij aanwezig waren. Het was een gezellig en knus huisje en het was erg leuk.

Morgen komt huisje 2! Die is  wat uitgebreider. 🙂

Stay tuned for another update. Love,
Yara.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: