Holiday business #2: Bored?!

30 jul

Ik ga in deze reeks een aantal holiday problems bespreken. Deze keer: Bored!

Iedereen heeft wel eens een saai dagje ertussen zitten. Slecht weer, een slechte locatie of saaie mensen. Alles kan meespelen. Een aantal tips!

1. Zorg voor voldoende leesvoer.
CosmoGirl!, CosmoPolitan, Stars, een aantal dikke pillen.. Niks is gek genoeg. Ik neem altijd een hele zooi mee, en dit werkt prima tegen saaie avonden. Wanneer je lekker op de bank wil niksen of juist verplicht met het slechte weer binnen zit.

2. Neem gezelschapsspellen mee.
Bijvoorbeeld: Poker, kaartspellen, mens erger je niet, twister, domino, schaakspellen. Alles is tegenwoordig in miniatuur verkrijgbaar (althans, twister niet ghehe) en dus makkelijk om mee te nemen. Ook kun je een kistje kopen in de speelgoed winkel met voldoende gezelschaps spellen.

3. Vul je iPod of je MP3 speler met voldoende muziek waar je niet snel op uitgeken raakt.
Zet er liedjes op die net nieuw zijn, of juist heel oud. Niks is gek genoeg. Zet er vooral summer proof liedjes op. (Mijn favoriet is nu: Billionair – Travis McCoy :-)) Enne, niet vergeten om je oplader of extra batterijen mee te nemen, want anders heb je er niks aan.

4. Neem je camera mee.
Maak leuke foto’s.  Van de natuur, van de mensen, je huisje. Allemaal aandenkens, en hier ben je ook een tijdje mee bezig.

5. Ga op ontdekking.
Ontdek leuke plekjes op je vakantiebestemming, of haal je ouders over om wat verder te rijden naar een grote stad om lekker te shoppen.

6. Neem je laptop mee.
Ik doe dit persoonlijk liever niet, maar het kan handig zijn als je weet dat je op een niet f ijne vakantiebestemming zit en er WiFi hebt. Zo kan je je vrienden toch nog spreken en spelletjes doen op je laptop!

7. Neem DVD’s mee.
Super handig, de meeste accomodaties hebben tegenwoordig een DVD speler! Om niet teveel ruimte te verspillen kan je een speciale DVD hoes kopen waar gemiddeld 10 a 20 DVD’s in passen. Oftewel, genoeg om jezelf uren te vermaken.

8. Ga zwemmen!
In een meer, de zee, een zwembad.. Niks is gek genoeg. Zwemmen ontspant je en het is goed voor je lichaam.

9. Maak een summer-collage.
Uitgekeken op die bladen die je bij je had? Pak een schaar, lijm en een collegeblok en maak je eigen zomerse collage.

10. Ga sporten!
Bijvoorbeeld: Een set voor tennissen, een set voor badminton, een voetbal, een tennistafelset.. Alles kan! Op elke plek is wel genoeg te doen.. En als ze geen tennisbaan hebben of een tennistafel: Ga fitnessen… In sommige hotels is dat mogelijk. Of maak gebruik van de natuur en ga joggen of wandelen! En vergeet natuurlijk niet je sportkleding. 😉

Hebben jullie nog leuke tips voor mij?! Ik sta open voor nieuwe dingen!

Stay tuned for another update. Love,
Yara.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: